Wegens succes verlengd

Stel je voor dat je een top onderhandelaar zou zijn. Wat zou je dat aan tijd schelen?

Geen afwerende bewegingen meer, niet meer omzeilen of toegeven, gewoon je eigen spel spelen, koers houden en niet meer af laten leiden van wat voor jou belangrijk is.

Stel je voor dat jij onderhandelingen met gemak zou kunnen voeren.

En niet alleen in een werksituatie, maar op alle vlakken van je leven en ook onder druk! Onderhandelen niet als win loose, maar als win win, want ook jij wint daardoor veel meer.

Stel je voor dat je niet meer afhankelijk bent van de grillen van anderen, maar de leiding hebt en houdt. Dat zou je toch een hoop stress en hoofdbrekens schelen.

Als je dat nog niet gedaan hebt doe dan mee met de online workshop ‘Onderhandel je weg uit de Misere’.

Wegens succes verlengd met drie nieuwe tijdstippen in de komende week zodat er voor jou ondanks je overlopende agenda ook een tijdstip bij is.

Schrijf je hier in.

In deze workshop combineer je onderhandelingstactiek met persoonlijkheidsstijlen, waardoor je veel effectiever wordt terwijl het bij je past.

Doe mee en laat je deze kans niet ontglippen.

Vanavond om 19.00, donderdag om 20.00 en maandag om 10.00 uur. De workshop duurt 70 minuten en levert je zeeen van tijd op, dat beloof ik je, omdat je geen conflicten meer hebt. Meld je hier aan.

Groeten,

Elodie

Ontvang mail met online coaching

Ik stuur je twee keer in de week een email met een relevant onderwerp of een relevante vraag voor jouw organisatie- en persoonlijk- leiderschap, zodat jij even een moment van reflectie hebt om uit te zoomen uit de waan van die dag en stil te staan bij waar het echt om gaat en de grote lijn.