Wat een plek

Wat een plek!

Dank voor de vele reacties op mijn vraag naar ideeën voor een goede plek voor coaching. Een plek is zo belangrijk.

De feitelijke plek en de locatie.

En het is een feit. Het was een kwestie van de knoop doorhakken en het roer omgooien.

Het heerlijke aan Amsterdam is de vrijheid, de korte afstanden en een leuk terras op iedere hoek voor een lunch of kop koffie. Met het mooie weer is er in Amsterdam geen ruimte meer en de terrassen zullen op afspraak gaan, als ze weer open mogen. Dat is niet praktisch, zoals een goede vriend vaak zegt.

Dus ik ga naar Moersbergen en coaching is binnenkort genieten van de ruimte en de vrijheid. We lopen dan door het oude beukenbos en langs de weilanden en het water voor een wandeling. Er is een gracht voor wie Amsterdam mist en het pand dateert van 1450. In de zon drinken we koffie en als je iets lekkers erbij wilt hoef je het me maar te laten weten.

Er is gratis parkeerplek voor de deur. De trein is een klein half uur uit Amsterdam of Arnhem plus een kwartier fietsen. Binnen is het ruim en warm en met mooi uitzicht.

Coachgesprekken blijven dezelfde met mijn aandacht en een liefdevolle spiegel. Jij vertelt je verhaal en ik luister waar de stagnatie zit en help je weer in flow te komen. Dat is een beetje psychologie, een beetje onderhandelen en een beetje mediation, maar het meeste is mijn aandacht en jouw verhaal dat verteld moet worden.

Als je na een gesprek de ophaalbrug overloopt heb je altijd iets dat je direct kunt toepassen in de praktijk. Daar streef ik naar, altijd een stap, een actie, een ander perspectief.

Dat doe ik voor jou en als je wilt ook voor je team. Ik zorg dat jullie met elkaar in het ‘echte’ gesprek komen, elkaar vertrouwen, zodat je elkaar weet te vinden.

Steeds reflectie en resultaat samen, altijd en-en niet of-of.

Nieuwsgierig? Vanaf 15 maart 2021 ben ik te vinden in Moersbergen, mail  me voor een afspraak, vrijblijvend natuurlijk.

Groeten, Elodie

p.s. Natuurlijk ben ik net als jij ook nog online, want de Masterclass Natuurlijk Leiderschap heeft een totale facelift en update ondergaan en wordt opnieuw gelanceerd op 8 maart!  Dus binnenkort meer.

Ontvang mail met online coaching

Ik stuur je twee keer in de week een email met een relevant onderwerp of een relevante vraag voor jouw organisatie- en persoonlijk- leiderschap, zodat jij even een moment van reflectie hebt om uit te zoomen uit de waan van die dag en stil te staan bij waar het echt om gaat en de grote lijn.