Met Elodie kom ik ook echt in beweging, ik voel weer de vrijheid om impact te maken.
Corianne de Borgie
Hoofd AMS-Consultancy Clinical Research, Amsterdam UMC

Ik wilde een traject gericht op transitie, mijzelf heruitvinden. Ik was al langer op zoek naar iemand die stevig genoeg is om mij daarbij te coachen. Ik reflecteer veel op mijzelf, maar met Elodie kom ik ook echt in beweging. Ik maak authentieke keuzes, in plaats van alleen uit verantwoordelijkheid. Ik merk dat ik hierdoor de vrijheid krijg om impact te kunnen maken.

Elodie helpt mij om de wezenlijke keuzes zichtbaar te krijgen en hierdoor verbreedt mijn horizon zich weer. De Directors Club ondersteunt dit proces, door z’n brede samenstelling, waarin het delen van ervaringen in veiligheid centraal staat. Het is geweldig om te zien hoe we elkaar en onszelf daarin kunnen verder helpen.

Door Elodie haal ik een veel hoger rendement uit de acties die ik neem voor de organisatie. Ik bereik nu veel meer met 20% van de energie van voorheen. Ik heb altijd de moeilijke weg gekozen, anderen overtuigen en tegen de stroom inroeien. Ik kwam vaak ver, maar het kostte heel veel energie.

 

Elodie werkt heel erg tailormade, ze doet niet een programmaatje. Ze wist snel hoe ik in elkaar zit en wat ik nodig had. Een lijst van zeven punten die voor mij belangrijk zijn en waar ik geen concessies aan heb gedaan, maakt dat ik voor Banning advocaten koos. Hier kan ik ondernemer en advocaat zijn en het team verder brengen. Een mooie match die nu ook in omzet al vruchten draagt.

We hebben snel en effectief een nieuwe vestiging van de grond kunnen trekken”
Henk Brat
Senior partner Banning Advocaten, ’s-Hertogenbosch en Amsterdam
Elodie heeft mij geholpen bij mijn sollicitatie voor de Hermitage & Nieuwe Kerk
Cathelijne Broers
Director bij Prins Bernhard Cultuurfonds

Ik was een interne kandidaat in een procedure voor externen die door een extern search bureau werd begeleid. Hoe kon ik mezelf net zo ‘nieuw’ presenteren als de kandidaten van buiten terwijl ik voor velen in de selectiecommissie een bekende was. 

Ook heeft ze mij, nadat de sollicitatie succesvol was afgerond, begeleid om het profiel dat we samen hadden geschapen vorm te geven en een consequente leiderschapsstijl daaruit te ontwikkelen waarbij de inhoud van mij als mens centraal stond. Elodie heeft mij die zelf laten ontdekken en geleerd centraal te stellen.

Elodies visie op leiderschap klopt met wie ik wil zijn als leider. Ik vaar en bepaal nu mijn eigen koers. Ik sta zelf aan het roer, in plaats van te zorgen dat de tegenwind gaat liggen. 

Het is een investering in mezelf, maar de opbrengst is zeker ook een cadeau voor mijn werkgever. Het ritme en de afwisseling van het programma helpen mij daadwerkelijk stappen te maken in mijn eigen positionering en ontwikkeling. Ieder uur in dit programma levert mij vervolgens steeds drie keer zoveel tijd op. Het heeft mij geleerd dat meer en harder werken niet de oplossing is. Ik ben nu veel effectiever, heb meer focus, impact en energie. Zowel op het werk als thuis. 

 Elodie houdt een spiegel voor en geeft duiding erbij, theoretisch met praktische tips, het rationele steeds in verbinding met hart en buik. Van Elodie heb ik geleerd mijn gevoel bewust en instrumenteel in te zetten om zakelijke vraagstukken op te lossen. Ik heb houvast in mezelf gevonden. 

Met dank aan Elodie vaar ik nu mijn eigen koers
Marloes Michels
Lid MT Directie Ruimte en Duurzaamheid, Gemeente Amsterdam
Ik ben veel effectiever als leider.
Maureen Yntema
Hoofd Externe Betrekkingen Translink, Innovatieprogramma OV betalen Customer Strategy, Bestuurslid D66 Stichtse Vecht
Door eerder te delen zie ik nu dat er veel meer mogelijk is. Als ik iets bedenk, betrek ik anderen daar in een vroeger stadium bij, voel ik of het kansrijk is en dan ga ik het doen. Ik ben me bewust van de rijkdom te mogen geven aan anderen, te mogen delen in mijn ervaring en de wisselwerking om te ontvangen. Geeft echte energie. Ik vind het een ongelofelijke luxe om dit te mogen doen. Ieders eigen inbreng geeft het Directors Club programma vorm. De mensen van andere organisaties in de groep dragen echt bij om op een andere manier naar je werk te kijken, patronen gaan open, waarom doen we dat eigenlijk zo? De brede blik van de verschillende organisaties en mensen inspireert om naar mijn eigen werk te kijken door een andere bril. Elodie begeleidt zowel langs de persoonlijke als de zakelijke kant. Ik ervaar dat ik door de balans van deze twee nog effectiever ben. Zonder het één kan het ander niet goed functioneren. Daarin is Elodie uniek. En ze initieert, begeleid, prikkelt en biedt veiligheid.

Ik ben in augustus begonnen met mijn nieuwe baan. Elodie heeft me geholpen in het sollicitatieproces en me ook in laten zien dat het mogelijk is om zonder concessies aan mezelf onderwerpen waar ik weerstand tegen had op te lossen. Deze baan is me op het lijf geschreven dus dat had ik niet willen missen.

Over de inhoud van het programma had ik geen twijfel, want ik heb eerder met Elodie gewerkt, maar ik twijfelde of ik wel de tijd vrij zou kunnen maken. Ik heb de keuze gemaakt om in mezelf te investeren met behulp van Elodie en daarvan heb ik geen moment spijt gehad.

Elodie is open en eerlijk en bedekt dingen niet en dat levert meer op dan ervaringen te voorzichtig te benaderen. Ook ben ik erg dankbaar voor de groep waarmee ik het programma doe. Als je bij elkaar bent ontstaat er een nieuwe energie, dan creëer je met elkaar.

Een open en eerlijke benadering met resultaat
Liesbeth van Doorne
Chief Human Resources Officer, Digital Container Shipping Association
Veel meer focus en impact
Annemarie Leeuwen
Senior Director Real Estate Finance, Deutsche Hypo, NORD/LB REF

Door Elodie zie ik hoe ik situaties strategisch kan beïnvloeden zodat oplossingen samenvloeien zoals ik het wil. Door mijn programma bij haar heb ik mijn grote talent ontdekt, waardoor ik een sterkere versie van mijzelf ben geworden. Ik besteed meer tijd aan zaken die ik echt leuk vind om te doen en waarbij mijn persoonlijkheid en talent echt tot hun recht komen. De Directors Club ben ik enorm dankbaar voor het delen van inzichten, valkuilen en support. Ik ben blij dat ik me op een dag realiseerde dat kennis alleen niet goed genoeg is en dat ik een Elodie nodig had om te ontdekken wat mijn unieke talent is. Haar uitzonderlijk talent is om de juiste vragen te stellen.

Als Hoofd Legal heb ik bij mijn aantreden nieuwe initiatieven ingezet organisatie-breed om mijn visie te vertalen naar de praktijk. Ik ging veel nieuwe uitdagingen aan en had behoefte aan een wijze en objectieve spiegeling. Een coaching traject met Elodie heeft mij geholpen mijn krachten en mijn blinde vlekken beter te leren kennen. De focus van de coaching lag op het bepalen van korte en langere termijnstrategie, effectief omgaan met verschillende krachtenvelden en belangen, je omgeving benutten en omgaan met weerstanden. Elodie heeft mij geholpen de vrijheid te durven nemen om mijn doelen te benaderen vanuit mijn authenticiteit en innerlijke kracht. Kort gezegd – om effectief, succesvol en inspirerend te zijn en tegelijk mijzelf te zijn. Ik ben heel dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruist.”

Ik ging veel uitdagingen aan en had behoefte aan een wijze en objectieve spiegeling
Anna Krasnova
Hoofd Corporate Legal & Compliance
Hans Merks MD, PhD Hoofd Pediatrische Oncologie, Emma Kinder Ziekenhuis – AMC, Universiteit van Amsterdam
Een cruciale ondersteunende factor op cruciale momenten
Dr J.H.M. (Hans) Merks
Consultant Pediatric Oncologist at Princess Maxima Center for Pediatric Oncology Principal Investigator, Clinical Lead Translational Sarcoma Research Program

Elodie maakt je bewust van je drijfveren, kwaliteiten en beperkingen en vertaalt dat naar voor jou effectief gedrag in het bereiken van gewenste en realistische doelen. Dit doet ze in een open sfeer, efficiënt, duidelijk krijgen en vertalen naar werkplan; daarmee is ze een cruciale ondersteunende factor op cruciale momenten. Elodie’s grootste talenten zijn vertrouwenwekkend, no nonsense en overtuigend. Ze is bescheiden, maar overtuigd van haar kunnen en creëert daarmee een eigen niche op hoog niveau. In het contact is ze vertrouwenwekkend, direct, sturend en stimulerend, tailor-made.

Elodie is een slimme en onderlegde gesprekspartner die door de juiste vragen te stellen, vlot en kundig de échte vragen bloot weet te leggen. Zodra die helder zijn, helpt ze je zoeken naar de antwoorden en weet ze ambities en wensen naar concrete stappen te vertalen.

Niets verbloemend, kaarten op tafel, durf. Een bewezen methode.

Niets verbloemend, kaarten op tafel, durf. Een bewezen methode
Madelon van der Pas
Hoofd Communicatie BNNVARA