Ode aan jou

Ode aan jou!

Vandaag breng ik een ode aan alle vrouwen in Nederland die aan tafel zitten en meebeslissen.

Jij stelt vragen die mannen niet stellen, je legt kwesties op tafel waar geen oog voor zou zijn en bedenkt oplossingen die anders niet bedacht hadden kunnen worden. Je bemoedigt, geeft aandacht en maakt dingen kleiner die te groot lijken te worden.

Dat doe je niet omdat je vrouw bent of beter bent, maar omdat je anders denkt, anders leert, anders kijkt en andere ervaringen hebt en dat is wel omdat je vrouw bent.

Dank je wel dat je dat doet en weet je gesteund. Het is niet makkelijk omdat er niet heel veel meer vrouwen aankomen. Ze ervaren het nog als horde lopen. De pijplijnen zijn niet gevuld of raken weer leeg.

Toch is er ook een wereldwijde trend dat vrouwen zich met elkaar verbinden om dingen beter te maken. ‘Women Wage Peace’,  ‘Me Too’ en ‘Internationale Vrouwendag’ om maar een paar voorbeelden te noemen.

En weet je wat het allerleukste is, er zijn zoveel mannen die dat ook doen. Zij verbinden zich met vrouwen als collega’s en partners om samen dingen beter te maken. Daar word je blij van, hoopvol, ik wel tenminste.

Samen optrekken als mensen met waardering voor verschillen. Dus dank je wel dat jij aan tafel zit en je stem laat horen!

Ik geef je een grote bos Mimosa. (Wil je die voor jezelf kopen alsjeblieft als ik je niet tegenkom, stuur mij een tikkie).

 

EN VANDAAG op 8 maart ‘Internationale Wereld vrouwen dag’, lanceer ik ‘THE INTERNATIONAL FEMALE LEADERSHIP MANIFEST’ en nodig ik alle vrouwen in mijn netwerk uit om daar aan mee te doen door Mimosa op je kraag te spelden.

Het International Female Leadership Manifest promoot verbinding tussen vrouwen, verbinding door uitdaging, samenwerking, vriendschap, bemoediging, aanmoediging, steun en liefde. Mimosa symboliseert dat.

Jij kunt dat alleen geven als je het ook jezelf geeft. En daar ga ik je bij helpen. Ik daag je uit om je Talent te ontdekken zodat je vanuit je Talent gaat werken en leven. Want werken vanuit je Talent geeft voldoening, oprechte voldoening.

Ik heb het niet over je competenties, maar over wat jij heerlijk vindt om te doen, maar waarvan je niet weet dat dat jouw Talent is. En ik beloof je dat het niet vaag is, het levert je resultaten op waar je tot nu toe alleen maar van hebt gedroomd omdat je je focuste op beter worden in iets niet doen.

 

Van 8 april 2021 tot 8 april 2021 ga ik je helpen.

Hoe?

Op 11 maart doe je mee met de nieuwe online workshop ‘Onderhandel je weg uit de Misere’.

Na deze workshop weet jij:

  • hoe je staande blijft met een lach in de spanningsvolle dynamiek van thuiswerken,
  • Hoe je met een positieve mindset je omgeving te be-invloeden in de richting die bij jou past met nieuwe ideeën en nieuw elan,
  •       Je krijgt tips hoe je onderhandelingen weer vlot kunt trekken, ook online

En je weet waar je je Talent kunt vinden, wat het is en waarom je er steeds overheen hebt gekeken.

De workshop is kosteloos dus schrijf je hier snel in.

 

En deze hele maand kun je aan de geheel vernieuwde ge-update Masterclass Natuurlijk Leiderschap in een nieuwe superprofessionele jas meedoen met 20% korting en een gratis live coach gesprek van anderhalf uur, dat is bovenop het intakegesprek van een uur.

In de Masterclass ontdek je je Talent en laat ik je stap voor stap zien hoe je het in kunt zetten zodat jij meer plezier hebt in je werk en meer tijd overhoudt. Waarom tijd overhoudt, omdat je je niet meer bezighoudt met afleidende zaken, ook dat laat ik je zien. Dus zie je snel.

Groeten,

Elodie

Ontvang mail met online coaching

Ik stuur je twee keer in de week een email met een relevant onderwerp of een relevante vraag voor jouw organisatie- en persoonlijk- leiderschap, zodat jij even een moment van reflectie hebt om uit te zoomen uit de waan van die dag en stil te staan bij waar het echt om gaat en de grote lijn.