Nog twee dagen! Dit is voor jou.

De maand van het Female Leadership Manifest voor steun en waardering voor vrouwen die leiderschap nemen, loopt tot 8 april. Dus morgen voor het laatst. Die steun en waardering is niet onnodig, zonder vrouwen missen we 50% van het Talent aan de Top. Steun en waardering van vrouwen voor vrouwen en van mannen voor vrouwen en van vrouwen voor mannen die vrouwen steunen en waarderen. Oprecht!

Als je dat nog niet gedaan hebt doe dan deze laatste dagen mee met de online workshop ‘Onderhandel je weg uit de Misere’. Je hebt nog twee kansen, vanmiddag en morgenavond. Schrijf je hier in.

Als je thuiswerken een beetje ervaart als misère, is dit voor jou. Als je werken in de pandemie een beetje ervaart als een misère, is dit voor jou. Als je gewoon even klaar bent met je collega’s of als je niet meer weet wat je nu weer tegen je klanten moet zeggen om waarde te geven, ook dan is dit voor jou. Juist omdat het niet is one size fits all.

In deze workshop combineer je onderhandelingstactiek met persoonlijkheidsstijlen, waardoor je veel effectiever wordt en alleen nog maar onderhandelt op een manier die bij jou past.

Doe je mee? 

Zometeen om 1300 uur en morgen om 1900 uur. De workshop duurt 70 minuten. Meld je hier aan.

Na deze workshop weet jij:

  • Hoe je staande blijft en succesvol kunt zijn in spanningsvolle dynamiek
  • Hoe je met een positieve mindset je omgeving kunt be-invloeden in de richting die bij jou past
  • Hoe je onderhandelingen weer vlot kunt trekken, ook online

 

De workshop is kosteloos. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar dus

schrijf je hier snel in dan krijg je een persoonlijke link. 

Groeten,

Elodie

Ontvang mail met online coaching

Ik stuur je twee keer in de week een email met een relevant onderwerp of een relevante vraag voor jouw organisatie- en persoonlijk- leiderschap, zodat jij even een moment van reflectie hebt om uit te zoomen uit de waan van die dag en stil te staan bij waar het echt om gaat en de grote lijn.