eric-rothermel-FoKO4DpXamQ-unsplash

Meer in minder tijd

Typisch vrouwelijk. Nee niet vrouw, maar wel feminien. Dat zeggen mensen als ze het over verbindende eigenschappen hebben en toevallig is een daarvan dat je je eerst verdiept in anderen en dan pas in jezelf. Je gaat daarmee ook steeds over je grenzen heen.

Herken je dat?

Herken je dat je je eigen afspraken altijd het eerste afzegt? Heb je eindelijk afspraken in je agenda gezet zodat je kunt werken aan je business plan, een wandeling door het bos kunt maken of een afspraak met een vriendin of je coach, zeg je die af omdat er nergens meer een gaatje in je agenda was voor die klant. 

Dus hoe serieus neem jij jezelf?

Mijn opa zei vroeger: ‘je hoeft jezelf niet af te kraken, dat doen anderen wel voor je.’

En als jij jezelf niet serieus neemt, hoe wil je dan dat anderen dat doen? Dus tel tot tien voordat je je eigen afspraken afzegt en plan nog meer tijd voor jezelf in als wisselgeld, zodat je iets over houdt als je het weggeeft. Je werk wordt er beter van.

Klinkt dit als een droom, maar geloof je niet dat het kan. In de Directors Club leer je hoe je meer kunt doen in minder tijd, van betere kwaliteit en met meer impact. Check it out en stuur me een mail als je tijd hebt :-).

Ontvang mail met online coaching

Ik stuur je twee keer in de week een email met een relevant onderwerp of een relevante vraag voor jouw organisatie- en persoonlijk- leiderschap, zodat jij even een moment van reflectie hebt om uit te zoomen uit de waan van die dag en stil te staan bij waar het echt om gaat en de grote lijn.