Masterclass Onderhandelen op het scherpst van de snede. Kom Bruggen Bouwen

2 & 3 juni 2022
Masterclass
'Onderhandelen op het Scherpst van de Snede'
Krijg je mede-partners mee zoals jij het wil en versterk de Relatie ook als de Meningen tegengesteld lijken.

Ontdek

met deze Masterclass hoe je met minder werk meer effect en meer voldoening haalt uit je acties, hoe je mensen meekrijgt, kunt bruggen bouwen en de relatie versterkt ook als de belangen tegengesteld lijken.

 • Stel je voor dat je alleen nog maar werkt met de leukste mensen
 • Stel je voor dat je niet meer tegen de stroom in hoeft te zwemmen, maar met gemak en minder werk voorstellen doet die mensen graag willen volgen
 • Stel je voor dat je weer tijd zou hebben voor jezelf, je familie en vrienden en voor nieuwe avonturen, hoe lang is dat geleden?
 • Stel je voor dat je weer vrij kunt denken over de lange termijn en je plannen echt gaat uitvoeren

Veel partners in vrije beroepen en directors vinden dat ze in alles de beste moeten zijn, ze voelen zich verantwoordelijk voor iedereen, ze willen overal controle over hebben, vinden dat dat bij hun werk hoort en daar zijn ze tevreden mee.

Maar jij weet dat het anders kan en je voelt dat het anders moet. Je bent steengoed in je vak, je team houdt van je, maar je raakt soms in situaties verzeild die je energie opslurpen. Je bent klaar voor een grote stap waar je vriend en vijand zal verbazen omdat je dingen doet die niemand voor mogelijk hield!

Als jij zo iemand bent is dit je kans om je droom te verwezenlijken! 

Schrijf je in vóór vrijdag 27 mei 2022.
De investering bedraagt  € 2.049 (excl btw) en een partner* neem je mee voor € 1.449 (excl btw).
Naast deelname aan de  Masterclass Onderhandelen op het Scherpst van de Snede krijg je ook toegang tot de online workshop ‘Ontdek je Talent’ èn een werkboek met templates en teksten waarmee je iedere onderhandeling 
op ieder niveau kunt voorbereiden.

Van €2499,- voor € 2.049,-

Als we elkaar nog niet hebben ontmoet:

Ik ben Elodie van Sytzama en ik ben de oprichter van de Directors Club, waar leiders elkaar ontmoeten. De afgelopen jaren heb ik met honderden mensen gewerkt waardoor ze nu met meer impact, plezier en vertrouwen zelf richting bepalen in hun werk, meer effectief delegeren, en een hoger rendement halen uit hun acties. Ze hebben gewoon meer succes! Ze hebben meer voldoening, omdat ze alleen nog doen waar ze het allerbeste in zijn. Mensen om hen heen ervaren de positieve energie en relaties verbeteren

Ze hadden een paar dingen gemeen met elkaar:

Ze ontdekten hun Talent en gebruiken dat als leidraad in alles

Ze kwamen in actie en kregen focus

Ze gingen ‘nee’ zeggen door ‘ja’ te zeggen

Ze stopten met vechten en zich aan te passen en gingen leven!

Veel mensen denken dat ze moeten voldoen aan verwachtingen van anderen om succesvol en geliefd te zijn, dat ze het zelf moeten doen omdat niemand anders het doet, dat ze hun prijzen moeten verlagen als de klant dat vraagt, dat ze non-declarabele taken op zich moeten nemen omdat dat nou eenmaal zo hoort enz., dat heel veel dingen moeten, terwijl ze zelf zijn vergeten wat ze willen.

Dat kan echt anders, door te werken vanuit je Talent waardoor je veel meer waarde levert aan je omgeving, je klant, je team en je organisatie (en thuis).

Ik heb veel mensen geholpen meer waarde te leveren zonder harder te werken. Dit zijn resultaten die mogelijk zijn:

Henk Brat Senior partner Banning Advocaten, ’s-Hertogenbosch en Amsterdam

We hebben snel en effectief een nieuwe vestiging van de grond kunnen trekken.

Door Elodie haal ik een veel hoger rendement uit de acties die ik neem voor de organisatie. Ik bereik nu veel meer met 20% van de energie van voorheen. Ik heb altijd de moeilijke weg gekozen, anderen overtuigen en tegen de stroom inroeien. Ik kwam vaak ver, maar het kostte heel veel energie.

Marloes Michels Lid MT Directie Ruimte en Duurzaamheid, Gemeente Amsterdam

Met dank aan Elodie vaar ik nu mijn eigen koers.

Elodie’s visie op leiderschap klopt met wie ik wil zijn als leider. Ik vaar en bepaal nu mijn eigen koers. Ik sta zelf aan het roer, in plaats van te zorgen dat de tegenwind gaat liggen.

Annemarie Leeuwen Senior Director Real Estate Finance, Deutsche Hypo, NORD/LB REF

Veel meer focus en impact.

Door Elodie zie ik hoe ik situaties strategisch kan beïnvloeden zodat oplossingen samenvloeien zoals ik het wil. Door mijn programma bij haar heb ik mijn grote talent ontdekt, waardoor ik een sterkere versie van mijzelf ben geworden. 

Maureen Yntema Hoofd Externe Betrekkingen Translink, Innovatieprogramma OV betalen Customer Strategy

Ik ben veel effectiever als leider.

Door eerder te delen zie ik nu dat er veel meer mogelijk is. Als ik iets bedenk, betrek ik anderen daar in een vroeger stadium bij, voel ik of het kansrijk is en dan ga ik het doen. Ik ben me bewust van de rijkdom te mogen geven aan anderen, te mogen delen in mijn ervaring en de wisselwerking om te ontvangen. Geeft echte energie.

Liesbeth van Doorne Chief Human Resources Officer, Digital Container Shipping Association

Een open en eerlijke benadering met resultaat.

Ik ben in augustus begonnen met mijn nieuwe baan. Elodie heeft me geholpen in het sollicitatieproces en me ook in laten zien dat het mogelijk is om zonder concessies aan mezelf onderwerpen waar ik weerstand tegen had op te lossen. Deze baan is me op het lijf geschreven dus dat had ik niet willen missen.

Hans Merks MD, PhD Hoofd Pediatrische Oncologie, Emma Kinder Ziekenhuis – AMC, Universiteit van Amsterdam

Dr J.H.M. (Hans) Merks Pediatrisch Oncoog Prinses MaximaCentrum

Cruciale ondersteunende factor op cruciale momenten.

Elodie maakt je bewust van je drijfveren, kwaliteiten en beperkingen en vertaalt dat naar voor jou effectief gedrag in het bereiken van gewenste en realistische doelen. Dit doet ze in een open sfeer, efficiënt, duidelijk krijgen en vertalen naar werkplan: daarmee is ze een cruciale ondersteunende factor op cruciale momenten.

Maak je dromen waar

Omdat Talent en Onderhandelingsvaardigheden zo’n groot verschil maken voor mensen in vrije beroepen heb ik besloten deze Masterclass hier helemaal aan te wijden, zodat jij ook meer rendement haalt uit je acties, effectiever je doelen kunt behalen en een sterker leider leert zijn. Doe dus mee met de Masterclass Onderhandelen op het Scherpst van de Snede.

9 lessen

En 3 bonussen!

We leren dit nergens. Daarom deze masterclass. En het is niet iets dat je alleen moet doen, het is veel leuker met andere vrije beroepers en directors die met hetzelfde worstelen. Zoek mensen op die dit ook willen doen of al doen, en leer hoe je verder komt stap voor stap zodat je effectiever bent en tijd overhoudt. Vermijd de fouten die zij maakten.

Dit is wat je gaat leren in deze Masterclass en je bent nu welkom om je aan te melden

Masterclass 'Onderhandelen op het Scherpst van de Snede.' Krijg je mede-partners mee zoals jij het wil en versterk de Relatie ook als de Meningen tegengesteld lijken.

2 dagen

Deze Masterclass geeft je de gelegenheid om 2 dagen te reflecteren op je professionele ontwikkeling en wie jij wilt zijn in je beroep. Vaak heb je daar in de dagelijkse hectiek helemaal geen tijd voor, en is er letterlijk ruimte en tijd voor nodig om dit daadwerkelijk te gaan doen.

9 lessen

Je krijgt op maat informatie over onderhandelen die jij direct kunt en zult toepassen in de praktijk.

3 bonussen

Op verzoek krijgen advocaten een certificaat voor 10 PO punten NOvA (uiterlijk 15 mei per mail aanvragen, het wordt nagestuurd)

De Inhoud:

Les 1. De attitude van grote onderhandelaars, zoals jij ook kunt zijn

Leer de 7 kenmerken van de succesvolle onderhandelaar. Deze maken dat je ontspannen een onderhandeling ingaat en dat je de relatie versterkt mèt je klant en vóór je klant. Je klant kan ook je organisatie zijn, of jijzelf. De relatie is belangrijk omdat de lange termijn altijd nog meer in petto heeft voor jou, maar ook voor je klant. Je wordt hierdoor aantrekkelijker voor je klant. Leer hoe klanten het vanzelfsprekend vinden om je goed te betalen en je grenzen respecteren.  

Les 2. Hoe je je Talent gebruikt in onderhandelingen

In deze les ga je je eigen meest succesvolle ‘wapen’ ontdekken, zodat je niet langer strijdt met de wapens van anderen omdat je denkt dat dat hun manier beter is. En terwijl je er op die manier nooit goed in zal zijn, het zijn immers hun wapens. Je gaat leren hoe jij een onderhandeling het beste kunt aanpakken op een manier die helemaal bij jou past en daardoor super-effectief is.

Les 3. Templates om je onderhandeling voor te bereiden

Hoe bouw je je onderhandeling op? Waar richt je je op om de relatie te versterken en hoe breng je hete hangijzers te berde. Hoe ga je bruggen bouwen. Hoe zorg je dat je wegloopt uit de onderhandeling met je optimale inhoudelijke resultaat en je wederpartij ook als dat ook maar enigszins kan. Wat doe je als je de ander niet blij kan maken.

In deze les krijg je maar liefst 5 templates om je onderhandeling voor te bereiden, zodat je steeds het beste in huis hebt om jouw onderhandeling optimaal te laten verlopen.

Les 4. Drie verschillende onderhandelingsstijlen en de warme en koude aanpak

In deze les leer je stijlen en aanpakken te herkennen en hoe je er constructief mee omgaat. Dat is belangrijk omdat er niet one size fits all is. Je leert 5 strategieën om in iedere onderhandeling beweging te krijgen en tactieken effectief af te wenden.

Les 5.  Omgaan met macht

We willen in Nederland liever niet dat macht bestaat, maar het is er. Hoe ga je ermee om? In deze les leer je je eigen macht kennen, en hoe je die wel effectief kunt inzetten in een onderhandeling, want verkeerd gebruik van macht werkt vaak averechts.

Je leert ook over de schaduwkanten van macht en wat je daartegen kunt en soms moet doen om excessen te voorkomen.

Les 6. Het 4 D model

Veel onderhandelingen lopen vast door irritaties, dubbele agenda’s en domweg ruzie. In deze les leer je luisteren naar wat niet gezegd wordt, tussen de regels door zodat je weet waarom het niet loopt zoals je wilt en weer invloed krijgt op de voortgang. Je klant zal je dankbaar zijn en jij bespaart jezelf heel veel frustratie en nachtelijk wakker liggen.

Les 7. ‘Mappen’, de spelers in het ‘spel’ en de grotere context

Er zijn mensen en omstandigheden met invloed op wat er aan jouw onderhandelingstafel gebeurt terwijl je dat niet altijd wordt verteld, zodat je voor verrassingen kan komen te staan. Tel daarbij op cultuurverschillen – nationaal, industrieel, bedrijfsmatig – die de communicatie positief maar ook negatief kunnen beïnvloeden en je hebt een recept voor ‘drama’. In deze les zetten we stappen die jij nooit meer vergeet in je voorbereiding en die je meteen effect opleveren. Ook zinvol als je moet onderhandelen met grote bureaucratieën, zoals de overheid.

Les 8. 3 Sleutels die nog meer waarde toevoegen aan iedere overeenkomst

Wat is de waarde van de overeenkomst als deze direct na ondertekening alweer moet worden aangepast. De ‘after deal’ follow-up is een essentieel onderdeel van de onderhandeling. Leer de drie sleutels om waarde toe te voegen en de overeenkomst overeind te houden, terwijl je de relatie bestendigt.

Les 9. Nooit meer stress en uitputting

Hoe kun je je Talent en deze onderhandelingsvaardigheden toepassen om sturing te geven aan je agenda, zodat je weer tijd krijgt voor je lange termijn plannen, want leven bij de dag werkt niet voor jou als je partner bent in een vrij beroep. Wat delegeer je wel en wat zeker niet, en hoe zeg je Nee tegen wat niet voor jou is, en Ja tegen wat je het allerliefste doet. Dat leer je in deze belangrijke les.

Bonus: een live online workshop ‘Ontdek je Talent’ voorafgaand aan de Masterclass. Mocht je deze niet kunnen bijwonen dan ontvang je de opname van de workshop in je mail.

Bonus 2:
Een werkboek met templates en teksten waarmee je iedere onderhandeling, op ieder niveau kunt voorbereiden na deze Masterclass

Bonus 3:
Met veel plezier kondig ik het avondprogramma van dag één en de derde bonus aan: Op deze avond zul je een bijzondere workshop ervaren. Met een baanbrekende methode en in korte tijd krijg je antwoord op bewuste en onbewuste vragen en dilemma’s door middel van de verdiepte dialoog in een coaching-circle.
Deze workshop van ‘the Inner Work-out‘ wordt gegeven door Elodie en de oprichter van the Inner Work Out’ Amir Carmel. Amir is organisatie psycholoog en voormalig militair. Hij heeft het belang van connectie in leven en studie ervaren en de Inner Work-out is een ‘sportschool’ voor het trainen van de spieren voor dialoog en inhoudelijke connecties.

Een van de belangrijkste doelen van de Directors Club is ontwikkeling door intermenselijk contact en het leren kennen van jezelf in al je aspecten, omdat beiden je een steviger leider maken. Deze Inner Work out is een krachtige manier om beiden te oefenen. We worden bekend met workout rooms voor dialoog en betekenisvolle verbinding, terwijl we werken aan onze en andermans dilemma’s en terwijl we steun geven en krijgen bij het vinden van betere antwoorden op de vragen die ons ‘s-nachts wakker houden.  

Aan het einde van de workshop heb je helderheid, energie en inspiratie! Daarnaast heb je een instrument in handen waarmee je deze waardevolle connecties om tot werkelijke oplossingen te komen in je eigen leven en werk kan introduceren. Het staat je vrij de methode toe te passen en het materiaal krijg je mee.

Voor wie is deze Masterclass?

Deze Masterclass is voor de ambitieuze partner in een vrij beroep en de director bestuurder met een vakspecialisatie die meer voldoening zoekt en meer resultaat wil van haar of zijn inspanningen, binnen of buiten je huidige plek. Op jouw positie gaat het om je bijdrage, en jij wilt daarin effectiever zijn met minder sores.

Je bent steengoed in je vak en je klanten weten je te vinden, je praktijk loopt en je twijfelt niet aan je kunnen of je positie. Je vakinhoudelijke positie heb je al ingenomen. Het is voor jou logisch dat je het beste uit jezelf wilt halen en dat je je inzet daarvoor.

Buiten je comfortzone gaan is voor jou normaal, je weet dat daar ‘het magische’ begint. Je begrijpt dat er een investering in geld, tijd en commitment nodig is, en dat wil je graag, omdat je weet wat het je kan opleveren. Je wil dus ook bij alle sessies van de masterclass aanwezig zijn, je maakt hier tijd in je agenda voor vrij. Je wil heel graag leren, stelt vragen, participeert in oefeningen, etc.

Wat voor soort masterclass is dit?

Er zijn tegenwoordig heel veel masterclasses in leiderschap en onderhandelen voor bestuurders en leiders van professionele teams. Vaak luister je dan naar iemand met heel veel kennis en ervaring. Ze geven je een boost en inspiratie en je neemt je voor ermee aan de slag te gaan. Maar wat blijft ervan over na een week?  Wat had je ook alweer geleerd?

Zo’n Masterclass is dit niet.

Jouw sterke leiderschap staat centraal en ik wil dat je dat ook echt in de praktijk gaat brengen. Mensen die met mij werken weten dat dat ook zo is, hoewel we werken in een groep is het maatwerk voor jou, jij gaat nog meer doen waar je steengoed in bent en minder wat je tegenhoudt.

Masterclass Onderhandelen op het scherpst van de snede. 

Mijn persoonlijke commitment aan jou:

 

– Je krijgt op maat informatie over onderhandelen die jij direct kunt en zult toepassen in de praktijk.

– Alle inzichten en ideeën die je leert zijn in de praktijk getest door de beste Business schools in de wereld en toepasbaar intern in grote en kleine professionele organisaties, extern met klanten, leveranciers en overheden en ook persoonlijk. Ze werken echt weet ik door jarenlange resultaten bij mijn klanten en mijzelf.

– Je komt in een liefdevolle omgeving met zorg voor jou zodat je even helemaal op jouw ontwikkeling kunt focussen, kunt uitwaaien en opladen in rust en vrijheid.

– Je wordt niet overvoerd met kennis zodat je je helemaal “platgeslagen” voelt. Er is ruime gelegenheid en tijd voor pauzes, netwerken en reflectie.

– En het is leuk, ik weet zeker dat je zult genieten!!!

Waarom meedoen aan deze masterclass?

 1. Je hebt reflectie nodig om een sprong voorwaarts te maken

Deze Masterclass Onderhandelen op het scherpst van de snede geeft je de gelegenheid om 2 dagen te reflecteren op je professionele ontwikkeling en wie jij wilt zijn in je beroep. Vaak heb je daar in de dagelijkse hectiek helemaal geen tijd voor, en is er letterlijk ruimte en tijd voor nodig om dit daadwerkelijk te gaan doen.

 1. Je vormt een high-end netwerk

Deze Masterclass geeft je de gelegenheid om in contact te komen met andere partners in vrije beroepen en directors. Dat inspireert en biedt nieuwe perspectieven. Dit is een gouden kans om te leren en in contact te gaan met mensen waar je misschien wel mee gaat werken.

 1. Je kunt je vragen meteen aan me stellen

Deze Masterclass geeft je de gelegenheid om rechtstreeks in contact te komen met Elodie. Je hoeft alleen maar je hand op te steken en je vraag te stellen!

 1. Alleen al de beslissing om te komen, gaat je helpen

Je zult merken dat je anders gaat focussen, meer kansen gaat zien en meer gaat verdienen. Dat is de ervaring van velen en het heeft puur met deze beslissing te maken om jouw onderneming, want dat is je beroep ook, het beste te geven wat het verdient!

Tijden & Locatie

De Masterclass vindt plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, het prachtige supercomfortabele vijf sterrenhotel boven op het duin. Je loopt uit het hotel zo het strand op om heerlijk uit te waaien. Omdat het een familiehotel is word je optimaal in de watten gelegd.

Masterclass Onderhandelen op het scherpst van de snede. Kom Bruggen Bouwen

De tijden zijn:

2 juni 10.00-21.00 uur (inclusief avond programma)

3 juni 9.00-16.00 uur

Voor heerlijke lunches, koffie en thee en versnaperingen wordt gezorgd.

Het is aan te raden om ook te logeren in het hotel of in een hotel in de buurt zodat je je helemaal kunt focussen op de masterclass en je niet hoeft druk te maken over files etc. Je kunt gebruik maken van een speciale prijs, hiervoor krijg je een speciale code na aanmelding.

Meld je aan vóór vrijdag 27 mei 2022, de inschrijving bedraagt dan slechts € 2.049,-  excl. BTW.

Een partner * neem je mee voor € 1.449,-  excl. BTW

Na die datum vervalt deze aanbieding.

* Een partner is iemand waarmee je samenwerkt of – leeft en die eveneens partner is in een vrij beroep of director bestuurder met een vakspecialisatie.

Tussen 15 april en 27 mei is je investering € 2.049 excl. BTW en voor een partner € 1.449,-

Hierna is je investering voor de tweedaagse Masterclass € 2.449,- excl. BTW en voor een partner € 1.997,-.

Mijn Garantie

Als je komt, stel je jezelf open om 100 % te leren, aanwezig te zijn, geconcentreerd te luisteren, aantekeningen te maken en stappen te zetten. Mocht je vinden dat mijn belofte niet waargemaakt wordt dan kun je dit aangeven aan het eind van de eerste avond bij het team en krijg je je investering weer terug (op een niet-restituteerbaar bedrag van €165 excl BTW na).

Er is dus geen risico om je aan te melden. Ik garandeer jouw tevredenheid.

Annuleringsregeling

Mocht er iets gebeuren waardoor het niet mogelijk is om te komen dan:

 • krijg je een ticket voor een andere masterclass en elodievansytzama.nl
 • een tegoedbon voor een andere dienst van elodievansytzama.nl
 • beide mogelijkheden zijn zonder tijdslimiet
 • je kunt je ticket doorgeven aan een vriend of collega zodat zij in jouw plaats kunnen komen Op dit product zijn de Algemene Voorwaarden van elodievansytzama.nl van toepassing

Verheug me je te ontmoeten en met je te werken!

P.S. Beloofd: door dit event maak je een enorme sprong in leiderschap en hoe leuk om dit samen met je partner* te doen en er een weekend van te maken.

Masterclass Onderhandelen op het scherpst van de snede. Kom Bruggen Bouwen
Masterclass Onderhandelen op het scherpst van de snede. Kom Bruggen Bouwen