De Masterclass Natuurlijk Leiderschap is iets voor jou

Als je de Masterclass Natuurlijk Leiderschap hebt gedaan weet je

Je kunt deze Masterclass volgen op ieder moment in je carrière als je op een kruispunt staat waarop je keuzes moet maken, nieuwe dingen wilt aanpakken of dingen stagneren (dat is meestal het signaal dat je voor zo’n kruispunt staat) en niet gaan zoals je voor ogen had. 

In video’s krijg je steeds een coaching sessie van mij tijdens mijn wandelingen. Ik loop met je mee, geef inzicht en stel je vragen. Daarna ga jij met wat je hebt gehoord aan de slag met bijzonder effectieve reflectie opdrachten waardoor je het geleerde toepast op jouw leven en het je eigen maakt.  

Wat ik met je deel in de zes lessen is de essentie van wat ik zelf al 15 jaar doe en wat al mijn klanten doen en wat hen de richting en kracht heeft gegeven om hun dromen waar te maken. Het is gefinetuned zodat het het beste is van iedere oefening, met een verkorte maar niet versimpelde toelichting, die eenvoudig werkt voor je. Bij iedere oefening vind je daarnaast in pdf extra verdiepingsmateriaal. 

Dit zijn de zes lessen van de Masterclass Natuurlijk Leiderschap

Les 1.

Pak het leiderschap en neem (nog) betere en meer creatieve beslissingen door aan het begin van de dag uit te zoomen.

Les 2.

Hoe jij, als leider met een sterke ambitie, de ruimte kunt pakken zodat je je ambities kunt vervullen. 

Les 3.

Hoe jij, als leider, kunt beginnen met het ontdekken en gebruiken van je Talent. 

Les 4.

Hoe jij, als leider, patronen in je gedrag kunt veranderen die niet behulpzaam voor je zijn. 

Les 5.

Hoe je als leider de juiste vraag stelt, zodat de oplossingen uitvoerbaar zijn en echt resultaat opleveren.

Les 6.

Hoe je als leider effectief omgaat met weerstand, zodat je iedereen met je meekrijgt ook als het controversieel is.

Leer om een sterke en verbindende leider te zijn met meer impact en meer vrijheid, hoe je optimaal tot je recht kunt komen en om geen concessies te doen waar je niet achterstaat. 

Je investering voor deze Masterclass is €1247,- excl BTW.

Je kunt dit bedrag ook in 3 delen betalen.

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waar alle lessen voor je klaar staan, zodat je ze kunt volgen in je eigen tempo èn je hebt toegang zolang je maar wilt. Zo kun je de lessen later nog eens volgen en nog later nog eens.  Naast een coaching les op video, kun je de lessen tevens nalezen en in bij iedere les krijg je extra voorbeelden en verdiepingsmateriaal.  

Ik hoop dat je de lessen net zo zult waarderen als ik al jaren doe en weet zeker dat je dezelfde resultaten kunt bereiken als mijn klanten.

Als je vragen hebt kun je die altijd stellen aan team@elodievansytzama.nl. 

Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een life coachingsessie. Neem dan ook even contact via mijn team op of maak meteen hier een afspraak voor een virtuele koffie afspraak.

Op jouw natuurlijk leiderschap!

Elodie