International Female Leadership Manifest

Actie van 8 maart tot 13 april 2021

Deze maand de Masterclass Natuurlijk Leiderschap met 20% korting en een extra gratis coach gesprek met Elodie na afronding, waardoor jij gegarandeerd het Talent dat jou uniek maakt kent en weet in te zetten, EN  online workshop ‘Onderhandel je weg uit de Misère’ waarmee jij je een positieve weg baant met nieuwe energie en nieuwe plannen in de nieuwe wereld.

Van €1250,- voor €999

(in termijnen 3x € 333,-)

Ik daag je uit

8 maart is het wereldvrouwendag en daarom tijd voor het International Female Leadership Manifest.
Deze maand daag ik jou uit je Leiderschap te ontdekken, in te zetten en te verbinden met andere vrouwen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier. Ontdek jouw Natuurlijk Leiderschap dat je past als een jas omdat het gebaseerd is op jouw Talent!

De geheel ge-update en vernieuwde versie van de Masterclass Natuurlijk Leiderschap met 20% korting en een gratis coach gesprek van anderhalf uur ter afronding.

Meer focus en meer plezier

Na deze Masterclass heb jij meer focus en meer plezier om doen waar je steengoed in bent, je maakt makkelijker keuzes en herkent valkuilen voordat je er in valt. Je leert er omheen te bewegen. Je bent effectiever in je communicatie, hebt daardoor meer impact en weet stress en gedoe snel van je af te gooien. Je houdt energie over voor de dingen die er voor jou toe doen en dat maakt je pas echt succesvol. 

Gratis online workshop ‘Onderhandel je weg uit de Misere’

Daarnaast kun je gratis deelnemen aan de online workshop ‘Onderhandel je weg uit de Misere’, een workshop met een lach en een traan, voor nieuwe energie en nieuwe plannen in het voorjaar in een nieuwe wereld na een jaar thuiswerken.

Na deze workshop weet je hoe je staande blijft met een lach in de spanningsvolle dynamiek van thuiswerken, je weet met een positieve mindset je omgeving te be-invloeden in de richting die bij jou past met nieuwe ideeën en nieuw elan, en je krijgt tips hoe je onderhandelingen weer vlot kunt trekken, ook online.

Deze workshop is gratis dus meld je hier aan. De workshop wordt gegeven op 11 maart om 10 uur (live).

Masterclass Natuurlijk Leiderschap

7 video’s

Vaardigheden waar je je hele leven op kunt bouwen.

12 weken e-mail coaching

Waar en wanneer jij dat nodig hebt en met nog meer tips en inspiratie.

  • Nu voor € 999 excl. BTW

Plus bonus

  • Coach gesprek met Elodie