Masterclass Natuurlijk Leiderschap Blog

We leren ons hele leven, ook in ons bewustzijn. Maar op enig moment, zo rond je vijftigste, krijg je niet meer automatisch een duwtje of een handreiking hoe verder. 

Het voelt een beetje als ‘zoek het zelf maar uit’, maar ook als ‘je weet het nu wel, go fot it!’. Dan is het fijn als je weet wat je kan doen als je het even niet meer weet, want gewoon meeroeien met de anderen voelt niet goed.  

Dat hoop ik tenminste, want dan doe je niet waar jij het allerbeste in bent. Dan doe je waar anderen goed in zijn. 

Jij zult nooit goed worden waarin anderen goed zijn, want dat ben jij niet.  

Het gaat erom of jij kunt floreren en kunt inspelen op de razendsnel veranderende wereld, en weet hoe jij je waarde kunt toevoegen. Hoe werk jij met je klanten en met je team, wat bied jij hen. Hoe doe jij dat? En hoe doe je dat op jouw manier, de manier die voor jou vanzelf gaat en de anderen waarde biedt. Weet je dat? 

Als je het kunt benoemen kun je er meer van doen, heb jij focus, ben je er de beste in en hou je tijd over. Als je het weet kun je het gebruiken als je branding! Ik noem het je Natuurlijk Leiderschap. 

De Masterclass Natuurlijk Leiderschap leert je koers te bepalen en houden. Niet voortrazen met de waan van de dag, maar zelf een visie en strategie uitzetten en volgen en vooral weten hoe je weerstand biedt aan alles wat je ervan afbrengt. 

Ik loop met je mee in zes video’s en deel de beste lessen voor Natuurlijk Leiderschap met je. Het ankert je in jezelf, want ankeren buiten jezelf werkt niet en houdt ergens op. De groei en kracht zit in je!   

Je bent één persoon die alles in het leven, werk en gezin in zich zal moeten verenigen. Er is geen onderscheid of een deur die je achter je dichttrekt, het is één plaatje dat jij inkleurt.  

Als je je dagelijks leven op een Natuurlijker krachtiger manier wilt leiden met leiderschap en visie, met aandacht voor iedereen die dat nodig heeft èn voor jezelf, meld je dan nu hieronder aan. 

Als je mijn nieuwsbrief leest krijg je een code waarmee je aanmelding extra interessant voor je is.  

Dit schreeft een advocaat-partner die de masterclass volgde: 

“Ik haal een veel hoger rendement uit de acties die ik neem voor de organisatie. Ik bereik nu veel meer met 20% van de energie van voorheen.”  

Dit zijn de zes onderwerpen die je je met de Masterclass Natuurlijk Leiderschap eigen maakt: 

  1. Hoe je leiderschap pakt, gebruik maakt van je eigen helend vermogen en (nog) betere en creatievere beslissingen neemt vanuit je eigen kracht. 

  2. Het effect van ruimte en visie en hoe je het als Leider inneemt en bepaalt. 

  3. Ontdek en gebruik je Talent effectiever, dat is hoe jij gekend wordt en waarom mensen met jou willen werken. 

  4. Welke patronen in jouw gedrag niet behulpzaam voor je zijn en hoe je ze kunt veranderen. Dit is maatwerk op jou toegespitst, zoals deze hele masterclass, geen one size fits all!  

  5. Hoe je als leider de juiste vraag stelt, zodat de oplossingen uitvoerbaar zijn en echt resultaat opleveren. 

  6. Hoe je als leider effectief omgaat met weerstand, zodat je iedereen met je meekrijgt, ook als het controversieel is.  

Ben je er klaar voor ga dan naar de volgende pagina en meld je aan bij de knop, hier vind je ook verdere informatie: masterclass-natuurlijk-leiderschap. 

Na je aanmelding krijg je de inlogcode thuisgestuurd en heb je je hele leven toegang tot deze online module, zodat je op ieder volgend kruispunt nog eens terug kunt kijken en weer een stap kunt zetten.  

Dat is het leven, we komen af en toe op een kruispunt en moeten dan keuzes maken.
Hoe bewuster de keuzes, hoe meer je doet waar jij steengoed in bent!
 

Ik hoop tot gauw, 

Elodie  

Directors Club

Voor ambitieuze leidinggevende vakspecialisten!

Welkom, leuk als je je voor mijn nieuwsbrief aanmeldt! 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Meer lezen?

Je vindt dat je ‘het’ moet weten en zelf moet doen omdat je leidinggevende of bestuurder bent. Het is je taak om voor jouw team en je organisatie alles goed te regelen. Je hebt wel...

Herken je dit? In je bestuur moeten bestuursleden wegens uitbreiding van het bestuur onderling zaken overdragen, maar loslaten lukt niet. Het lijkt op een gebrek aan vertrouwen. Je managementteam bestaat uit ervaren en minder ervaren...

John Cleese schreef een boekje ‘Creativity, a short and cheerful guide’*. Hij noemt daarin twee essentiële vaardigheden die nodig zijn voor creativiteit: kunnen spelen en beslissingen kunnen uitstellen. Hij zegt: Kunnen spelen zodat je de...

Hoogbegaafdheid (HB) en de mogelijkheid om dat van jezelf te beoordelen is relatief aan de uitdagingen die je jezelf stelt. Zo werkt namelijk het HB brein. Je relateert niet aan anderen, maar aan je eigen...