Intensief Zomercoaching Aanbod + extra korting op Women Leaders Programme

Als je me vijf of zelfs drie jaar geleden zou zeggen dat ik zou gaan golfen zou ik je hebben uitgelachen, laat staan twintig jaar geleden.

Ik heb geen enkel balgevoel, althans dat dacht ik mijn hele leven, en was tot vijf jaar geleden niet erg sportief aangelegd.

Maar wat ik wel weet is hoe een mens leert en wat de obstakels zijn om nieuwe dingen te leren. En wat ik weet is dat je dingen mentaal kunt leren beheersen zonder dat je het ooit hebt gedaan.

Dus ik begon aan een paar intensieve lessen golf. Wat wel belangrijk is, is dat ik op mij toegespitste instructies krijg van iemand die verstand van het onderwerp heeft en uit eigen ervaring de valkuilen kan laten zien en weet te voorkomen. Die een helder stappenplan heeft hoe je het beste deze ingewikkelde sport kunt leren. Eerst de grip dan de swing in stappen. En ja hoor, ik ben best wel een beetje verslingerd aan het raken.

Ken je dat, dat je je geneert omdat je iets niet goed kan in een gezelschap van mensen die dat wel goed kunnen. Althans, dat denk je altijd, dat iedereen het beter kan omdat het voor jou nog nieuw is. En herken je ook dat je dan niet altijd op je best bent, zelf een beetje chagrijnig bent omdat het niet lukt. Of dat je gewoon niet wilt laten zien dat je het niet kunt?

Zou je dan soms niet de onbevangenheid van een kind willen hebben dat leert lopen. De trots als het lukt, weer vallen, opstaan en na veel oefenen en wankelen is het eerst een kunst en naar verloop van tijd een kunde. Dat is wat leren is, de kunst afkijken, en doen.

Obstakels als gene, boosheid, ongemakkelijkheid maar ook frustratie dat het niet lukt zitten je daarbij in de weg, tenzij ze leiden tot energie natuurlijk om het nog een keer te proberen, en nog een keer en nog een keer.

De enorme vrijheid om als een kind weer iets nieuws te leren is onbeschrijfelijk. De vrijheid om over je grens te gaan en erachter te komen dat je het altijd in je had, maar jezelf liet tegenhouden is een groot goed.

Dat is waar een coach je in bijstaat. Jou laten zien wat je in je hebt en hoe je jezelf daarin tegenhoudt. Want bijna nooit houdt je omgeving je tegen, er is altijd een weg doorheen of omheen. Jij houdt jezelf tegen waardoor je die weg niet ziet. Dat is onze typische reactie op weerstand. De kunst en de kunde is om dat te zien en het gewoon te doen. Dat vergt moed en wilskracht.

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben er voor je. Deze zomer werk ik intensief met je in drie maanden Zomercoaching om obstakels uit de weg te ruimen zodat je de vrijheid ervaart van nieuwe grenzen ontdekken en grote stappen nemen in je carrière.

Als je je nu aanmeldt krijg je €1050 korting op de drie daagse workshop ‘Women Leaders creating ourselves at the crossroads’.

Dit is wat je krijgt:

·      3 maanden Zomercoaching

·      Tweewekelijkse gesprekken live & online

·      WhatsApp contact tussendoor waar nodig

·      3 dagen workshop ‘Women Leaders, creating ourselves at the crossroads’

·      Toegang tot Masterclass Natuurlijk Leiderschap, online programma in 6 lessen

Kortom mijn hele programma, leuk toch!!

Kijk snel en mis het niet!

Tot binnenkort,

Elodie

Over de auteur: Elodie van Sytzama

Met jarenlange ervaring help ik vrouwen (en mannen) in de top door obstakels heen en haal ik het beste naar boven in executives die willen investeren in hun leiderschap. Ik heb 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en gezien wat er wel en niet werkt. Met een achtergrond in mediation en onderhandeling in de advocatuur heb ik honderden executives gecoacht die de resultaten hebben bereikt die jij waarschijnlijk ook voor ogen hebt.

Gerelateerde berichten

Gratis e-boek

9 Tactieken om een ‘JA’ te krijgen in jouw onderhandelingen op je werk