Ik ben op zoek naar ruimte

Ik heb het al eens met je gehad over ruimte nemen. In de Masterclass Natuurlijk Leiderschap is er een hele les aan gewijd. Ruimte is veel, het is fysieke ruimte, ruimte in je agenda, reflectieve ruimte.

Eigenlijk hangen ze met elkaar samen. Door ruimte word je een leuker en effectiever mens en beter in je werk.

Waarom? Omdat je gedachten niet worden overgenomen door je omgeving, omdat jij je eigen omgeving creëert waar jouw gedachten vrij hun beloop kunnen hebben. Als je deze vrijheid voelt, weet je dingen op te lossen en kom je op ideeën.

Of omgekeerd, als je het gevoel hebt dat de ruimte niet klopt, je geen tijd hebt en je steeds wordt onderbroken door allerlei dingen die afleiden, dan ontbreekt je de ruimte en ervaar je stagnatie. Weg oplossingen en ideeën. Er is geen flow.

De verhuurder van de heerlijke plek tegenover Artis waar ik zat, moest door Covid het gebouw verhuren aan één grote partij in plaats van een heleboel kleintjes zoals ik. Het kan verkeren. Die plek werkte goed omdat het een origineel ingericht verzamelgebouw was voor allerlei ondernemende onderzoekende types zoals jij en ik, in combinatie met spreekkamers en een enorme tuin. Dus veel energie en veel vrijheid.

Ik ben dus op zoek naar een grote werkkamer met energie en vrijheid. Niet zomaar een kantoorgebouw, eerder een buitenhuis of een verbouwde schuur.

Wat ik voor me zie is een ruime kamer met openslaande deuren naar buiten op de begane grond, een eigen ingang met een paar andere ondernemers of onderzoekers, een tuin met zitplekken en zon of bos en hei om te wandelen om de hoek.

De kamer is ongeveer 5 bij 5 meter of groter en niet te vergeten, hond Karel mag er loslopen en het is makkelijk te bereiken met ov of auto.

Dus als jij iets weet of hoort, een plek in Amsterdam of in een straal van ongeveer 50 km rondom Amsterdam, laat je me dat dan weten? (no worries ik houd voor Amsterdamse klanten een plek in Amsterdam).

Ken jij zo’n plek laat je me dat dan weten?  0621221339 of elodie@elodievansytzama.nl

Heb je de gouden tip voor me dan bied ik jou een strategiegesprek aan en bij de winnende tip ook een Masterclass. 

Heel veel dank voor het meedenken! 

Elodie

Ontvang mail met online coaching

Ik stuur je twee keer in de week een email met een relevant onderwerp of een relevante vraag voor jouw organisatie- en persoonlijk- leiderschap, zodat jij even een moment van reflectie hebt om uit te zoomen uit de waan van die dag en stil te staan bij waar het echt om gaat en de grote lijn.