Elodie van Sytzama

Executive coaching door het glazen plafond

Sta jij aan de top van de organisatie maar kun jij je ambitie niet kwijt? Ben je steengoed in je vak maar loop je tegen dingen aan waar je zelf niet meer uit komt? Met jarenlange ervaring help ik vrouwen (en mannen) in de top door obstakels heen en haal ik het beste naar boven in executives die willen investeren in hun leiderschap.

Elodie van Sytzama | Executive Coach Vrouwen Amsterdam

Elodie van Sytzama

Executive coaching door het glazen plafond

Sta jij aan de top van de organisatie maar kun jij je ambitie niet kwijt? Ben je steengoed in je vak maar loop je tegen dingen aan waar je zelf niet meer uit komt? Met jarenlange ervaring help ik vrouwen (en mannen) in de top door obstakels heen en haal ik het beste naar boven in executives die willen investeren in hun leiderschap.

Het was een interessant leertraject voor mijzelf dat ik nooit alleen had kunnen realiseren.

Cathelijne Broers, directeur Hermitage & Nieuwe Kerk.

Elodie heeft mij geholpen om effectief, succesvol en inspirerend te zijn en tegelijk mijzelf te zijn.

Anna Krasnova, Hoofd Corporate Legal & Compliance TNO

Natuurlijk leiderschap creëren met behulp van een executive coach

Voor vrouwen in de top van het bedrijfsleven is een executive coach een waardevolle aanvulling voor het verbreden van persoonlijk en natuurlijk leiderschap. Een executive coach helpt u niet alleen om uw zakelijke doelen te verwezenlijken maar biedt ook een goede begeleiding en ondersteuning in de weg hier naar toe.

Om dit te kunnen bereiken werk ik actief met u aan het vergroten van uw zelfvertrouwen, en laat ik u opnieuw inzien hoe belangrijk het is om uw successen, ambities en talent te behalen. Dit doe ik niet alleen door het bieden van een professioneel klankbord, maar ook door het aandragen van nieuwe benaderingen en perspectieven. Hiermee wordt niet alleen het zelfvertrouwen vergroot, maar wordt de weg naar natuurlijk leiderschap korter en beter begaanbaar.

Hiermee ontstaan niet alleen nieuwe mogelijkheden, maar geef ik u ook een andere kijk op leidinggeven, onderhandelen en het toepassen van uw talenten en ambities binnen de onderneming. Een executive coach biedt vrouwen in de top een klankbord waardoor ze beter om kunnen gaan met toenemende druk binnen het team, de belangen van raad van bestuur of de constant aanwezige prestatiedrang. Wilt u weten wat ik als executive coach voor u als vrouw in de top kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Een executive coach voor vrouwen in de top

Door mijn ruime ervaring in het bedrijfsleven ben ik in staat om u handvatten toe te reiken die een positieve uitwerking hebben op uw leiderschap als succesvolle zakenvrouw. Door obstakels uiteen te leggen wordt onderhandelen en leiding geven op hoog niveau niet alleen eenvoudiger, maar ook efficiënter.

Als executive coach bied ik ondersteuning voor allerlei vraagstukken, onzekerheden en dilemma’s waarmee de weg naar succes bezaaid kan liggen. Door mijn strategische aanpak ziet u in wat uw talenten en ambities zijn waardoor u gerichter kunt handelen binnen uw functie. Door inzicht te krijgen en doelen te stellen bent u niet alleen in staat om de juiste koers te varen, maar ook koers te houden.

Als executive coach leg ik de nadruk op het benutten van uw talent in de breedste zin van het woord. Hierdoor blijft de werkomgeving niet alleen een inspirerende plek waar u volop aan de slag kunt met uw kennis en vaardigheden, maar leert u ook de positieve effecten van natuurlijk leiderschap toepassen. Loopt u vast in uw ideeën en heeft u het gevoel dat er niet of nauwelijks ruimte is voor uw talent of ambitie binnen de top? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.

Elodie maakt je bewust van je drijfveren, kwaliteiten en beperkingen en vertaalt dat naar voor jou effectief gedrag waarmee jij je doelen bereikt.

Hans Merks MD, PhD, Hoofd Pediatrische Oncologie, Emma Kinderziekenhuis AMC/UvA

Begin het gesprek

Voel je vrij om direct contact met me op te nemen

Vertel me wat jouw pijnpunten en frustraties zijn, en laat me je terugbellen voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik behandel je vraag en gegevens discreet.

Elodie van Sytzama
Jan Luijkenstraat 66
1071 CS Amsterdam
elodie@elodievansytzama.nl
+31 (0) 6 21 22 1339

Plan een terugbelafspraak

Gratis ebook

9 Tactieken om een ‘JA’ te krijgen in jouw onderhandelingen op je werk

Vraag het ebook aan en krijg wekelijks gratis tips en inspiratie om door het glazen plafond te knallen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

Blank cover brochure, book or magazine mock-up. 3D illustration mockup with opening pages.

Cathelijne Broers, directeur Hermitage & Nieuwe Kerk

Enkele jaren geleden heb ik Elodie gevraagd mij te begeleiden bij een bijzondere stap in mijn carrière. Het ging om een sollicitatie binnen de organisatie waar ik al werkte maar die door een extern search bureau werd begeleid. Ik was dus eigenlijk een interne kandidaat in een procedure voor externen. Elodie heeft mij begeleid om mijn performance en profiel te bekijken met een blik van binnen naar buiten.

Hoe kon ik mezelf net zo ‘nieuw’ presenteren als de kandidaten van buiten terwijl ik voor velen in de selectiecommissie een bekende was. Het was een interessant leertraject voor mijzelf dat ik nooit alleen had kunnen realiseren. Elodie heeft me daar op professionele en creatieve manier bij geholpen.

Ook heeft ze mij na dat de sollicitatie succesvol was afgerond begeleid om het profiel dat we samen hadden geschapen vorm te blijven geven en een consequente leiderschapsstijl daaruit te ontwikkelen. Waarbij de inhoud van mij als mens centraal stond. Elodie heeft mij die zelf laten ontdekken en geleerd centraal te stellen.

Anna Krasnova, Hoofd Corporate Legal & Compliance TNO

Ruim drie jaar geleden heb ik een cursus ‘Onderhandelen voor executives’ bij Elodie gevolgd. Getriggerd door de inzichten die ik heb opgedaan, sloot ik mij vervolgens aan bij het Women Leaders programma van Elodie. In de tussentijd had ik promotie gemaakt tot Hoofd Legal en had ik een aantal nieuwe initiatieven ingezet organisatie-breed om mijn visie te vertalen naar de praktijk. Ik ging veel nieuwe uitdagingen aan en had behoefte aan een wijze en objectieve spiegeling.

Een coaching traject met Elodie heeft mij geholpen mijn krachten en mijn blinde vlekken beter te leren kennen. De focus lag op het bepalen van korte en langere termijn strategie, effectief omgaan met verschillende krachtenvelden en belangen, je omgeving benutten en omgaan met weerstanden.

Door mij een spiegel voor te houden en op een creatieve manier te helpen inzien waar ik in verschillende situaties tegenaan liep, heeft Elodie mij geholpen de vrijheid te durven nemen om mijn doelen te benaderen vanuit mijn authenticiteit en innerlijke kracht. Kort gezegd – om effectief, succesvol en inspirerend te zijn en tegelijk mijzelf te zijn. Ik ben heel dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruist.”