Elodie van Sytzama

Executive coaching door het glazen plafond

Sta jij aan de top van de organisatie maar kun jij je ambitie niet kwijt? Ben je steengoed in je vak maar loop je tegen dingen aan waar je zelf niet meer uit komt? Met jarenlange ervaring help ik vrouwen (en mannen) in de top door obstakels heen en haal ik het beste naar boven in executives die willen investeren in hun leiderschap.

Elodie van Sytzama | Executive Coach Vrouwen Amsterdam

Elodie van Sytzama

Executive coaching door het glazen plafond

Sta jij aan de top van de organisatie maar kun jij je ambitie niet kwijt? Ben je steengoed in je vak maar loop je tegen dingen aan waar je zelf niet meer uit komt? Met jarenlange ervaring help ik vrouwen (en mannen) in de top door obstakels heen en haal ik het beste naar boven in executives die willen investeren in hun leiderschap.

Het was een interessant leertraject voor mijzelf dat ik nooit alleen had kunnen realiseren.

Cathelijne Broers, directeur Hermitage & Nieuwe Kerk.

Elodie heeft mij geholpen om effectief, succesvol en inspirerend te zijn en tegelijk mijzelf te zijn.

Anna Krasnova, Hoofd Corporate Legal & Compliance TNO

Elodie van Sytzama

Directie coach voor een vrouw aan de top

Een directie coach voor een vrouw aan de top helpt bij het overwinnen van obstakels en barrières welke vrouwen gedurende hun leiderschap ervaren. Vaak verloopt de weg naar boven niet altijd even eenvoudig waardoor er constant opnieuw moet worden gezocht naar vernieuwende strategieën. U heeft uw succesvolle carrière weliswaar stap voor stap opgebouwd, maar de weg naar succes is hobbelig.

Problemen kunnen zich niet alleen voordoen in het team, maar ook rondom de raad van bestuur zelf. Loopt u vast in bepaalde patronen en heeft u daardoor het gevoel dat u wordt belemmerd in het toepassen van uw talent? Een directie coach voor vrouwen helpt u bij het overwinnen van allerlei hindernissen die u tegenkomt op de weg van succes.

Het helpt u nieuwe inzichten te creëren en om weer te geloven in uw ambities en talenten. Op deze manier neemt de rol van natuurlijk leiderschap een nieuwe wending aan waarin ook u het beste in uzelf naar boven kunt halen. Bent u een succesvolle zakenvrouw en wilt u weten wat een directie coach voor een vrouw kan beteken voor u? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Toegevoegde waarde van een directie coach voor vrouwen

Door mijn ruime ervaring en expertise in dit vakgebied, help ik u graag om de rol van vrouwelijk leiderschap eenvoudiger en effectiever te maken. Hierdoor kunt u uw talenten optimaal benutten en doet u uiteindelijk alleen nog maar waar uw ambitie ligt. Ik leer u om te gaan met diverse complexe problemen waar vrouwen aan de top regelmatig mee worden geconfronteerd.

Daarnaast leg ik de focus op natuurlijk leiderschap in de breedste zin van het woord, en fungeer ik als vraagbaak voor al uw twijfels en onzekerheden. Het inzetten en gebruik maken van uw talenten op een manier die doelbewust is en goed voelt, maakt u tot een betrouwbare leider binnen uw organisatie. Door het blootleggen van frustraties en het verleggen van grenzen help ik u om balans te creëren en te behouden in uw positie aan de top.

Een persoonlijk coachingstraject van een directie coach leert u als vrouw succesvol leiding te geven waarbij er voldoende ruimte overblijft voor uw eigen ambities en ideeën. Hierbij leer ik u grenzen te verleggen en obstakels te overwinnen. Het benutten van uw talenten en het verbreden van uw horizon horen daar ook bij. Investeren in leiderschap is niet alleen investeren in uw ambities en talenten, maar ook nieuwe inzichten eigen maken en inspiraties om een stabiele koers te kunnen blijven varen.

Elodie maakt je bewust van je drijfveren, kwaliteiten en beperkingen en vertaalt dat naar voor jou effectief gedrag waarmee jij je doelen bereikt.

Hans Merks MD, PhD, Hoofd Pediatrische Oncologie, Emma Kinderziekenhuis AMC/UvA

Begin het gesprek

Voel je vrij om direct contact met me op te nemen

Vertel me wat jouw pijnpunten en frustraties zijn, en laat me je terugbellen voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik behandel je vraag en gegevens discreet.

Elodie van Sytzama
Jan Luijkenstraat 66
1071 CS Amsterdam
elodie@elodievansytzama.nl
+31 (0) 6 21 22 1339

Plan een terugbelafspraak

Gratis ebook

9 Tactieken om een ‘JA’ te krijgen in jouw onderhandelingen op je werk

Vraag het ebook aan en krijg wekelijks gratis tips en inspiratie om door het glazen plafond te knallen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

Blank cover brochure, book or magazine mock-up. 3D illustration mockup with opening pages.

Cathelijne Broers, directeur Hermitage & Nieuwe Kerk

Enkele jaren geleden heb ik Elodie gevraagd mij te begeleiden bij een bijzondere stap in mijn carrière. Het ging om een sollicitatie binnen de organisatie waar ik al werkte maar die door een extern search bureau werd begeleid. Ik was dus eigenlijk een interne kandidaat in een procedure voor externen. Elodie heeft mij begeleid om mijn performance en profiel te bekijken met een blik van binnen naar buiten.

Hoe kon ik mezelf net zo ‘nieuw’ presenteren als de kandidaten van buiten terwijl ik voor velen in de selectiecommissie een bekende was. Het was een interessant leertraject voor mijzelf dat ik nooit alleen had kunnen realiseren. Elodie heeft me daar op professionele en creatieve manier bij geholpen.

Ook heeft ze mij na dat de sollicitatie succesvol was afgerond begeleid om het profiel dat we samen hadden geschapen vorm te blijven geven en een consequente leiderschapsstijl daaruit te ontwikkelen. Waarbij de inhoud van mij als mens centraal stond. Elodie heeft mij die zelf laten ontdekken en geleerd centraal te stellen.

Anna Krasnova, Hoofd Corporate Legal & Compliance TNO

Ruim drie jaar geleden heb ik een cursus ‘Onderhandelen voor executives’ bij Elodie gevolgd. Getriggerd door de inzichten die ik heb opgedaan, sloot ik mij vervolgens aan bij het Women Leaders programma van Elodie. In de tussentijd had ik promotie gemaakt tot Hoofd Legal en had ik een aantal nieuwe initiatieven ingezet organisatie-breed om mijn visie te vertalen naar de praktijk. Ik ging veel nieuwe uitdagingen aan en had behoefte aan een wijze en objectieve spiegeling.

Een coaching traject met Elodie heeft mij geholpen mijn krachten en mijn blinde vlekken beter te leren kennen. De focus lag op het bepalen van korte en langere termijn strategie, effectief omgaan met verschillende krachtenvelden en belangen, je omgeving benutten en omgaan met weerstanden.

Door mij een spiegel voor te houden en op een creatieve manier te helpen inzien waar ik in verschillende situaties tegenaan liep, heeft Elodie mij geholpen de vrijheid te durven nemen om mijn doelen te benaderen vanuit mijn authenticiteit en innerlijke kracht. Kort gezegd – om effectief, succesvol en inspirerend te zijn en tegelijk mijzelf te zijn. Ik ben heel dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruist.”