Je hebt de eerste stap genomen

Hoe ziet een executive coachingstraject eruit?

Een typische leiderschap coaching duurt minimaal negen maanden, soms langer. Een persoonlijke ontwikkeling coaching kan tussen drie en zes maanden duren. En als je een probleem of conflict wilt aanpakken, duurt het mogelijk enkele sessies totdat dit is opgelost. Tijdens de eerste afspraak bepalen we welke doelen je voor ogen hebt.
We plannen onze afspraken van tevoren, maar ik ben altijd beschikbaar voor je via e-mail, WhatsApp en voor korte, dringende telefoontjes wanneer nodig. Mijn meest toegewijde en succesvolle klanten hebben toegang tot coaching in real-time wanneer er moet worden gebrainstormd, een beslissing moet worden genomen, een presentatie moet worden gepland of een urgent conflict moet worden opgelost.
Een coaching relatie is een intieme relatie waarbij je je soms kwetsbaar voelt. Ten eerste en het belangrijkste is dat je op je coach wilt vertrouwen, niet alleen met gevoelige informatie, maar ook met je gevoelens, angsten en uitdagingen. Ik ben er om je te ondersteunen tijdens je reis naar zelfontdekking, niet om te oordelen of te vertellen wat je moet doen.