Je hebt de eerste stap genomen

Hoe ziet een executive coachingstraject eruit?

Een coaching relatie is een intieme relatie waarbij je je soms kwetsbaar voelt. Ten eerste en het belangrijkste is dat je op je coach wilt vertrouwen, niet alleen met gevoelige informatie, maar ook met je gevoelens, angsten en uitdagingen. Ik ben er om je te ondersteunen tijdens je reis naar zelfontdekking, niet om te oordelen of te vertellen wat je moet doen.

Wat ik voor je kan doen:

Masterclass Natuurlijk Leiderschap

Ik heb een masterclass ontwikkeld zodat jij leiderschap kunt nemen in je werk en leven en meer invloed hebt voor de mensen om je heen, collega’s en cliënten. Je krijgt video’s en coaching via email, dus on the go, wanneer je maar wilt waar je ook bent.

1 op 1 coaching voor leiders

Hierin begeleid ik je 9 maanden. Naast regelmatige afspraken die verbreding en verdieping in je leiderschap brengen, ben ik steeds beschikbaar om met je mee te denken. Dus sta je op een kruispunt in je carrière, of ben je klaar voor een volgende stap, dan is dit voor jou. Hier kunnen we 360° feedback aan toevoegen, als je advocaat bent zinvol als je het partnertraject ingaat.

Women Leaders, creating ourselves at the crossroads

Hierin laat ik je zien hoe je met feminien leiderschap masculien leiderschap omarmt, ook in jezelf. Geen weerstand, gewoon jezelf zijn, inspirerend en zeker van je zaak waardoor mensen je willen volgen. Zo wil jij zijn als Leider en dat krijg je hier.
Women Leaders Mastermind

Women Leaders Mastermind

Hoe kan jij plannen voor de organisatie maken en uitvoeren op een manier die helemaal bij jou past, zonder belemmerende regels en oordelen van anderen en van jezelf? In de ‘WOMEN LEADERS MASTERMIND’, de eerste in haar soort, gaan we uit van de FAST FORWARD. Jij doet het al en het kan nog sneller en beter. Hoe krijg je de wereld met je mee.

1 op 1 coaching voor jou en je team

1 op 1 coaching voor leiders en hun teams

Als ik je coach kan ik training of coaching geven aan je team. Dat zijn trainingen om obstakels te signaleren in de samenwerking en je team verder te helpen in hun ontwikkeling tot een excellent hoogwaardig team.
  • onderhandelen
  • conflictoplossing
  • leiderschap
  • teamproces analyse